nu porneste dupa schimb set

Probleme mecanice aparute, si rezolvarea lor

Moderatori: alxemanuel, GLUE

nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude linux32 » Aprilie 18th, 2011, 5:58 pm

salut tuturor
sper ca nu se supara mimeni dar am nevoie de ajutor
am inlocuit setul cu unul de 60cc su ni mai porneste
cauze ????
astept un raspuns
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude linux32 » Aprilie 18th, 2011, 6:44 pm

nimeni pe aici cam bate vant ...
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude floryan. » Aprilie 18th, 2011, 11:19 pm

da-ne te rog mai multe detalii(ce ai facut la el,cum ai facut la el!)
ca sa te putem ajuta mai usor si sa identificam problema pe care o ai
PS:completeaza profilul tau(locatie........etc.)
Atentie la motociclisti; Mintea e ca parasuta: functioneaza doar cand e deschisa!
Avatar utilizator
floryan.
 
Mesaje: 104
Membru din: Februarie 16th, 2010, 8:03 pm
Locaţie: Timisoara,Timis

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude linux32 » Aprilie 19th, 2011, 5:28 pm

deci cam acum 1 am a inceput
mam tavalit cu el nu foarte rau doar fata a fost avariata. l-am reparat, apoi o piatra mia spart capacul de jos care acopera chiloasa si restul pt racire( racire cu aer), pana l-am schimbat am sesizat o deformare a locului unde intra bujia in chiuloasa
era undeva departe de casa si de bucuresti nu am avut cum sa cumpar alta chiuloasa. am mai mers cu el un timp arpox 50 km asta undeva in vara spre toamna. imi pornea greu pt ca pierdea presiune. de atunci nu am mai mers cu el
acum iam cumparat un set nou +chiuloasa de 60cc problema e ca nu mai porneste.
iam dat la automat si la peda pana au cedat amandoua(CDI ars dar e doar o banuiala cam adev- nu mai invarte nici electromotoru poare fi asta ars defapt, dar si capac transmisie spart)
am cumparat alt capac si pedaua nu mai sta la locul ei apas de apasat dar ramane undeva jos.
deci sumar nu mai invarte motorul la automat nu porneste nici la peda
cauza...
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude linux32 » Aprilie 19th, 2011, 5:31 pm

in legatura cu reglajele sunt toate facute la culbutori si axu cu came si variator
benzina primeste
inainte cand imi invartea motoru dadea si scantee la auto dar acuma nimic
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude floryan. » Aprilie 20th, 2011, 12:52 am

salut linux,eu pot sa iti raspund numai dupa orele 19.00.e posibil sa nu mai ai curent in baterie??......claxonul mai functioneaza?,indicatorul de benzina mai arata ceva?daca nu mai functioneaza astea..e posibil sa ai o baterie descarcata.
in legatura cu pedala intepenita in pozitia apasat....pe axul semilunei(axul pedalei) ai o bucsa care poate fi intepenita,semiluna poate avea dinti rupti sau e stramba ea,racul de antrenare poate sa aiba dinti lipsa sau este blocat in locasul sau(acolo nu are bucsa,si ultimul e arcul care poate fi rupt si atunci nu mai readuce pedala la pozitia initiala........
iar daca ai bateria incarcata si tot nu porneste la buton poti verifica:contactele de la manetele de frana,butonul de start de pe manerul din dreapta,kill switch(daca e echipat cu asa ceva,butonul rosu adica).releul de pornire(care e plasat in dreapta in dreptul seii)electromotorul,cablajul in sine.era sa uit sa verifici si siguranta de la baterie care se afla in locasul bateriei.
sper sa reusesti ceva ca ti-am descris tot scuterul deja:)).
salut si noapte buna.
Atentie la motociclisti; Mintea e ca parasuta: functioneaza doar cand e deschisa!
Avatar utilizator
floryan.
 
Mesaje: 104
Membru din: Februarie 16th, 2010, 8:03 pm
Locaţie: Timisoara,Timis

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude linux32 » Aprilie 21st, 2011, 2:43 am

in primul rand multumesc pt raspuns
apoi, chestiilea aste pt mine sunt banalitati il cunosc aproape ca in palma mai ale electricu
nu am de unde sa iau deocamdata sa incer CDI daca e ars sa stiu sigur, proplema e mai simpla dar complicata
baterie am, dinti la semiluna ok( nu am dat la peda deca de 30ori max) dinti la "rac" sunt ok
inainte de ai schimba setul mergea cu o singura problema pe care nu am mentionato mai sus nu era asezat perfect axul cu came si nu pleca imediat si mai era defecta si chiuloasa
am schimbat setul si frana nu mai merge nu mai porneste deloc imi ineacxca si bijia si de la atata automat cred ca am ars ceva
cand apas la automat se aude decat bobina cum tacane atat in rest mort, crred ca mai repede sa ars electromotoru dupa verificarile ulterioare o sa incerc sa fac rost de cateva piese care cred eu ca sau dus si revin cu detali
deci daca imi puteti spune macar cu se asaza cosect pedaua la cutia de transmisie pt ca nu reusesc sa o pu la locul ei cred ca ar porni (asta daca are electromotoru ars)
multumesc
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude linux32 » Aprilie 23rd, 2011, 11:40 pm

topic inchis pt mine, lam rezolvat multumita lui Dan, care ma ajutat, nu era reglat cum trebuie dar acum merge ceea ce conteaza
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude dan motors » Aprilie 25th, 2011, 5:59 pm

linux32 scrie:topic inchis pt mine, lam rezolvat multumita lui Dan, care ma ajutat, nu era reglat cum trebuie dar acum merge ceea ce conteaza

spune care dan ca sunt mai multi dan aicii:)))
baga mare....atentie la gaborii....http://scuterechinezesti.blogspot.com
Avatar utilizator
dan motors
 
Mesaje: 24
Membru din: Iunie 25th, 2010, 10:01 pm
Locaţie: bucuresti

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude dan motors » Aprilie 25th, 2011, 6:28 pm

apropo vinul este bun:))))
baga mare....atentie la gaborii....http://scuterechinezesti.blogspot.com
Avatar utilizator
dan motors
 
Mesaje: 24
Membru din: Iunie 25th, 2010, 10:01 pm
Locaţie: bucuresti

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude G£aÐ » Aprilie 26th, 2011, 3:49 pm

dan motors scrie:
linux32 scrie:topic inchis pt mine, lam rezolvat multumita lui Dan, care ma ajutat, nu era reglat cum trebuie dar acum merge ceea ce conteaza

spune care dan ca sunt mai multi dan aicii:)))


evident ca despre "matale era vb"..... dan sunte m mai multi :lol:
si de obiecei stiim cate ceva ;)
Reparatii pentru doi si patru timpi, in Bucuresti
Prefer Militari, dar ma pot deplasa oriunde in oras
Fie ca ramaneti in pana, fie ca vreti un kit de tuning 80-100cc, montat corect si ieftin, notati numarul de telefon:
0768.534.602
...Chop Factory
Avatar utilizator
G£aÐ
 
Mesaje: 195
Membru din: Octombrie 25th, 2009, 9:05 am
Locaţie: Bucuresti

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude linux32 » Aprilie 26th, 2011, 4:37 pm

da iertatima nu miam dat seama .... deci dan motors este cel care ma ajutat
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

nu mai porneste

Mesaj noude francisco » Iunie 27th, 2011, 4:21 pm

salutare!! scuterul meu nu mai vrea sa porneasca ... asta dupa ce l am splat pe la motor cu jet de apa , pana sa al spal mergea ff bine.. acum pauza , da sa porneasca si moare , dau pedala mediat nu mai balbaie de loc daca al las 3 min si dau iar pedala , balbaie mai mult si moare ce sa se fii intamplat? carburatorul e curat filtrul e nou de aer de benzina la fel , am scanteie , bujia este umeda ... deci sacnteieste benzineste , dar nu porneste scanteia e albastra ... am aproape 8000km cu el , tin sa mentonez ca inainte mergea bn cand motorul era cald , cand plecam cu el de acasa ,rece fiind motorul imi mai dadea in nas aproape sa se opreasca , dar daca faceam cam 3 sau 4 km mergea rotund la turatii , la deal mai dadea in nas . Nu stiu ce sa fac dar ma bate gandu sa ai bag set nou ... imi aduc aminte cand am cumparat scuterul ca scria pe cartea lui ca tre sa mearga cam 8000km .. si cred ca ia ajuns .. daca aveti voi alta parere va astept cu nerabdare ,, bafta
francisco
 
Mesaje: 114
Membru din: Iulie 31st, 2009, 9:23 pm
Locaţie: romania galati

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude francisco » Iunie 27th, 2011, 9:19 pm

cred ca a trecut apocalipsa pe aici.... :lol:
francisco
 
Mesaje: 114
Membru din: Iulie 31st, 2009, 9:23 pm
Locaţie: romania galati

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude dan motors » Iunie 28th, 2011, 3:32 pm

verifica magnetou! sa nu fi intrat apa la magnetou!
baga mare....atentie la gaborii....http://scuterechinezesti.blogspot.com
Avatar utilizator
dan motors
 
Mesaje: 24
Membru din: Iunie 25th, 2010, 10:01 pm
Locaţie: bucuresti

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude francisco » Iunie 28th, 2011, 3:47 pm

am verificat , dar nu este apa , acum am reusit sa al pornesc , fortat la baterie de masina si pedale la greu , am reusit sa al pornesc dar nu pot sa al turez , sta la relante , si daca vreau sa turez moare motorul , al las sa se incalzeasca degeaba daca vreau sa al turez moare , ce naiba sa aibe , sa fie din carburator sau setul?
nu al pot tura la relante sta bine dar daca turez moare
francisco
 
Mesaje: 114
Membru din: Iulie 31st, 2009, 9:23 pm
Locaţie: romania galati

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude francisco » Iunie 28th, 2011, 7:35 pm

gata ... am reusit l am lasat sa mearga asa la relante , si am incercat sa al turez asa in suturi , dadea sa se tureze , dar nu cum trebuie , mi a dat prin cap sa scot mufa de la soc , si se tura mai bine fara mufa conectata la soc , am turat tot asa in socuri , pana a inceput sa se tureze bine , dar scotea fum , ceea ce nu sa mai intamplat niciodata ,am turat in continuare scotea fum alb , l am oprit cand al porneam scotea fum mai mult , fum alb , si de o data nu a mai scos fum , .... acum mi am dat seama ce sa intamplat cu scuterul meu de nu am reusit sa al pornesc vre o 4 zile , acum 5 zile l am spalat cu jet pe la motor , apoi dupa o ora , m m am gandit sa ma duc la magazin , si am uitat ca l am spalat , i am dat o pedala si a pornit m am urcat pe el sa plec si sa auzit un rateu micut in toba, ... cred ca de acolo i sa tras toata povestea , in momentul in care am pornit a avut umiditate pe unde nu trebuie , scanteia nu a mai fost cum trebuie si sa inecat , nu am crezut ca se poate intampla asa ceva , sa se inece in halul asta , dar uite ca se intampla , asa ca pt cei care spalati scuterul mai in jeturi , lasati l macar jumatate de zi , si asta daca e cald afara daca e mai frig ... cred ca trebuie lasat mai mult , eu mai aveam putin si desfaceam motorul , ms dan pt raspuns bn ca am scapat si nu am ars magnetoul
francisco
 
Mesaje: 114
Membru din: Iulie 31st, 2009, 9:23 pm
Locaţie: romania galati

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude dan motors » Iulie 4th, 2011, 1:59 pm

oricum tu ai avut ceva din electrica la faza asta! si este super periculos daca intra apa la magnetou si il pornesti! bine ca lai rezolvat?:))
baga mare....atentie la gaborii....http://scuterechinezesti.blogspot.com
Avatar utilizator
dan motors
 
Mesaje: 24
Membru din: Iunie 25th, 2010, 10:01 pm
Locaţie: bucuresti

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude smartmotor » Iulie 13th, 2011, 11:30 am

N-am mai intrat de mult pe aici, dar vad ca va descurcati bine !
dan motors: nu stiu daca ti-am urat bun venit, daca nu o fac acum, impreuna cu multumiri pentru directionarile de pe blog pe forumul nostru !
Sa ai o sedere placuta printre cei cu putine fite-n cap si mult bun simt, asa cum imi place sa cred ca sunt toti colegii de pe acest forum !
Piese de schimb pentru scutere in patru timpi, aici: http://smartmotor.ro/
Intrebarile de genul: "cum sa fac sa..." ori: "daca face hartz-scartz-poc, ce are ?!?" in PM, vor fi ignorate, pentru acestea exista forumul !
Avatar utilizator
smartmotor
Admin
 
Mesaje: 1297
Membru din: Octombrie 8th, 2008, 3:31 am
Locaţie: Timisoara, Jimbolia si imprejurimi...

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude dan motors » Iulie 16th, 2011, 1:21 am

nu am venit aici pt fite!:)) am avut chiar mare nevoie cand am intrat pe forumul asta!
si acum .... ma pricep sa-mi repar scuteru singur ,datorita tie si colegilor nostri! nu ai apucat sa imi spui bun venit niciodata! iar eu am destul timp decand sunt aici,1 -2 sau chiar trei nu mai tin minte!
baga mare....atentie la gaborii....http://scuterechinezesti.blogspot.com
Avatar utilizator
dan motors
 
Mesaje: 24
Membru din: Iunie 25th, 2010, 10:01 pm
Locaţie: bucuresti

Re: nu porneste dupa schimb set

Mesaj noude dan motors » Iulie 16th, 2011, 1:24 am

blog .....:))) e in constructie, efacut de mine dar nu ma prea pricep asa mult!
baga mare....atentie la gaborii....http://scuterechinezesti.blogspot.com
Avatar utilizator
dan motors
 
Mesaje: 24
Membru din: Iunie 25th, 2010, 10:01 pm
Locaţie: bucuresti


Înapoi la Mecanica

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] şi 1 vizitator

cron