Problema electrica si nu imi dau seama de ce

Probleme mecanice aparute, si rezolvarea lor

Moderatori: alxemanuel, GLUE

Problema electrica si nu imi dau seama de ce

Mesaj noude danutz9100 » Mai 11th, 2014, 12:04 am

Mi-am pornit scuterul care a stat in garaj peste 1 an,toate bune si frumoase.A pornit dupa 20 de pedale,m-am plimbat putin cu el (m-am dus pana in 70 km/h) si nu avea nici o problema.Ajung acasa il opresc si il pornesc din nou peste 3 zile, descopar ca a aparut o problema: nu il pot acelera,cand dau sa-l accelerez imi moare in nas !

Desfac carburatorul ca asta am crezut ca e,suflu jiglerele - nu gasesc nimic.Fac amestecul din nou aer/benzina - tot la fel.Am stat un pic si m-am gandit si am dat vina pe supape,desfac si le masor cu lera - nu erau dereglate !

Bun,pun totul inapoi dau 50 de pedale - nimic.Trag la maxim de acceleratie si dau la pedala,pornire din prima.Constat ca nu mai am curent nici in bord,nici in lumini,nici pe stopuri..verific sigurantele si toate piesele electrce si erau ca noi.

Dau vina pe magnetou,dar de ce inca pot porni scuterul?Ma gandesc ca scanteia de la bujie e trimisa de magnetou.
Acum scuterul imi porneste doar tinand acceleratia la maxim,am mers vreo 15 km astazi cu el am crezut ca isi da drumul electricitatea dar in zadar.
Oare s-a stricat si carburatorul sau nu mai functioneaza socul din cauza ca nu am curent?

Nu am bani de bagat in el sa schimb toate piesele si nici nu am de la cine imprumuta,doar sa rezolv problema cu electricitatea si carburatorul (daca o fi defect).

PS: Scuterul are kit & chiuloasa de 80 cc (montate de mine acum ceva timp dupa tutorialul de pe forum)!
danutz9100
 
Mesaje: 34
Membru din: Iulie 4th, 2010, 1:32 pm

Înapoi la Mecanica

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator