Probleme electrice

Probleme in instalatie electrica / electronica

Moderatori: alxemanuel, GLUE

Re: Probleme electrice

Mesaj noude busu0104 » August 19th, 2010, 10:57 pm

exact ce zicea GFN, la borna firul gros rupt! era oxidat! dar acu am dat o mana de vaselina, dupa ce am curatat bine cu spray dala ...(dala bun):))... si merge struna!
racing o sa fac cu rieju meu >:)...
Avatar utilizator
busu0104
 
Mesaje: 210
Membru din: Iunie 2nd, 2009, 12:22 pm
Locaţie: Targoviste

Sall.............

Mesaj noude ciucu2009 » August 26th, 2010, 6:29 pm

Am si ieu o problema pe partea electrica la un scuter in 4t.
La relantiu faza scurta si faza lunga imi lumineaza foarte incet daca o ambalez lumina creste si imi arde toate becurile am schimbat releu de incarcare de trei ori si la fel face ce ie de facut in privinta asta daca ma poate ajuta cineva.
;)
ciucu2009
 
Mesaje: 1
Membru din: August 26th, 2010, 9:31 am

Re: Sall.............

Mesaj noude GhostRider » August 26th, 2010, 6:45 pm

Verifica toate firele de la baterie si daca sunt ok schimba magnetoul
Trag de gaz de rup cablul!
Avatar utilizator
GhostRider
 
Mesaje: 379
Membru din: Decembrie 5th, 2008, 1:10 am
Locaţie: Turda

Re: Probleme electrice

Mesaj noude linux32 » Mai 12th, 2011, 4:03 pm

salut
am si eu o problema
daca am conectat releul de tensiune nu porneste motorul, il deconectez pornesc motorul si daca vreau sa il conectez moare motorul.
pana aici am inteles ca ar fi releu ars, dar am luat altul, surprizza la fel aceeasi problema, si iar am luat alt releu am zis ca nu o fi ala bun dar la fel
am incercat fara leleu sa dau drumu la bec si mia topit filamentele.
am nevoie de soluti urgente
multumesc
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

Re: Probleme electrice

Mesaj noude francisco » Mai 12th, 2011, 9:50 pm

salutare!! e ciudat ceea ce spui tu...... eu nu stiu exact daca releul are legatura cu cdi ul , daca are atunci a-r trebui sa cauti un cdi asemanator cu a-l tau si sa incerci poate iti v-a porni , daca spui ca iti moare motorul atunci cand pui releu in tensiune , inseamna ca iti taie scanteia , si din cate stiu eu acest cdi e de fapt aprinderea , , si daca tot am scris aci , sper sa gasesc si eu un help , am un scuteras toreo rieju , si cand e rece motorul si plec cu el la drum da in nas , asa de parca nu se alimenteaza , carburatorul e curat filtrul de aer la fel, , si cand se incalzeste bine nu mai da in nas.... mere bine .oare sa traga aer fals pe undeva si probabil cand se incalzeste el bine se etanseaza mai bine acolo unde are probleme? daca ati avut un simtom asemanator ..... plsss help am 8000km cu el , si doar reglaje supape facut,,,, .... va rog daca e cineva care a avut pro asemanator da in nas apoi iar se infinge iar da in nas... pana se incalzeste bn multumesc anticipat
francisco
 
Mesaje: 114
Membru din: Iulie 31st, 2009, 9:23 pm
Locaţie: romania galati

Re: Probleme electrice

Mesaj noude linux32 » Mai 13th, 2011, 4:34 pm

MERCI PT RASPUNS, NU STIU ACUMA EXACT DE LA CE E MA CAM ENERVEAZA, PANA ACUMA NU FACEA ASA MERGEA FARA REU ACUMA CAND IL TUREZ DA RATEURI= DECI PIERTE SCANTEIE PE UNDEVA
O ALTA PROBLEMA E CA AM MASURAT CAND AM SCRIS POSTUL ANTERIOR TENSIUNEA LA IESIRE MAGNETOU [8-10V RELANTIU 14 -15 TERAT LA JUMATE CA APOI DADEA RATEURI]
MASURAT DIN NOU AZI SI SURPRIZA 90 110 LA RELANTIU SI DACA ACCELEREZ SCADE PANA LA 60 70 V ARE CINEVA VREO IDEE VA ROG CA NU MAI POT MA DISPERAT
MULTUMESC
linux32
 
Mesaje: 13
Membru din: Aprilie 14th, 2011, 12:59 pm

Anterior

Înapoi la Electrica / electronica

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron