Moderatori: alxemanuel, GLUE
GFN scrie:Daca stiam iti spuneam ca azi dimineata am bibilit la carburator .....
Toshiba42 scrie:Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine careva cu o indrumare cum asi putea sa fac reglajul in camera de nivel la un carburator de 49cc pentru un Bautian GOPOP Fighter 49cc.Va multumec.
alxemanuel scrie:Toshiba42 scrie:Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine careva cu o indrumare cum asi putea sa fac reglajul in camera de nivel la un carburator de 49cc pentru un Bautian GOPOP Fighter 49cc.Va multumec.
Toshiba42 scrie:Salutare vreau sa zic ca la mine a mers ff bine motorul cu carburatorul actual consum 2-2,1 la 100km dar lam desfacut sal curat si mia cazut ceva peste plutitor si mi la dereglat de am ajuns sa consume 3-3,5 l la 100km de aceiea team intrebat cum asi putea sa fac ,si modalitatea de reglare a pirghiei de nivel (PLUTITOR) la scuter GOPOP FIGHTER BAOTIAN 49cc deci in alta parte nu am umblat ca sal dereglez.Mersi.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori